Online Katalog
TREN
RUES

Küresel bir tedarikçi: UNORMAK

Küresel bir tedarikçi: UNORMAK

Konya turu kapsamındaki bir diğer önemli adresimiz değirmen teknolojileri sektörünün önde gelen markalarından Unormak Değirmen Makineleri’ydi. Unormak, 1987 yılından bu yana Konya 3. Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan tesislerinde faaliyet gösteriyor. Şirket, değirmen makineleri imalatı ile anahtar teslim un, irmik ve mısır tesisleri, katlı değirmen sistemleri, valsler, kare elekler, temizleme ve tavlama makineleri, öğütme makineleri, taşıma sistemleri, randıman sistemleri, elektrik ve otomasyon sistemlerine ait üretim gerçekleştiriyor. Unormak bugün uluslararası pazarda tanınan markalardan biri. Bizi ofisinde ağırlayan Unormak Genel Müdürü Mustafa Oral, sektörün duayen isimlerinden. Derin sektör tecrübesi, çalışma azmi ve teknolojiyi yakından takip eden yenilikçi ruhuyla örnek bir işadamı. 40’ı aşkın ülkede fabrika kurduklarını kaydeden Mustafa Oral, şirketin 30 yıllık bir süre zarfında değirmen makineleri üretiminde dünyanın sayılı firmaları arasına girmesinin haklı gururunu yaşıyor. Dünya standartlarında üretim yaptıklarını, sektörün gereksinimlerine göre her kapasitede ve boyutta değirmen makineleri ürettiklerini belirten Mustafa Bey, Değirmenci’ye yaptığı açıklamada, “Bugün dünyanın önde gelen değirmen makineleri tedarikçileri arasında yer alıyorsak, bu hem teknoloji hem de hizmet konusunda müşterilerimizde memnuniyet sağlamış olmamızdan kaynaklanıyordur.” diyor.

Şirket, temizleme ünitesinde yer alan makinelerden öğütmeye, paketlemeden taşıma ekipmanlarına kadar modern bir değirmende gerekli tüm teknolojiyi kendi kaynakları ile üretiyor. Unormak, otomasyon ve randıman sistemleri ile yedek parça konusunda da hizmet sunuyor. Sektördeki tecrübesini yem endüstrisine de taşıyan Unormak, bünyesinden Oryem gibi Türkiye’de yem teknolojileri sektörünün önemli temsilcilerinden birini de çıkarmış bir şirket. Unormak gibi Konya 3. Organize Sanayii Bölgesi’nde faaliyet gösteren Oryem, 5,000 metrekaresi kapalı olmak üzere toplam 10,000 metrekarelik bir tesiste üretim yapıyor.


İnternet sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz ve internet sitemize yapacağınız ziyaretleri kişiselleştirebilmek için çerezlerden faydalanıyoruz. Dilediğiniz halde çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz. Detaylı bilgi için tıklayınız

close
Takip EdinFacebookInstagramYoutube